Meny

Nettsider

Borondi utvikler og leverer skreddersydde nettsider. Vi begynner med en kartlegging av dine ønsker og behov. Så designer vi nettsiden slik at den ser bra ut, uavhengig av om brukeren benytter mobil, nettbrett eller vanlig skjerm. Innen webdesign kalles dette for responsivt design.

Vi benytter HTML5, CSS og jQuery ved utviklingen av nettsiden, og tester at alt fungerer som det skal på ulike enheter og nettlesere. Dersom du ønsker å oppdatere innholdet på nettsiden på egenhånd, inkluderer vi vår egenutviklede og brukervennlige publiseringssystem (CMS).

Dersom du ikke trenger en komplett nettside, men kun har behov for en enkel presentasjon, anbefaler vi en landingsside. Der finer man all informasjon på én og samme side. Dette er genialt for arrangementer, eller som en midlertidig bedriftspresentasjon. Man kan inkludere funksjoner som for eksempel; påmelding, nyhetsbrev, nedtelling, eller kanskje et galleri. Landingssiden kan også være passordbeskyttet dersom man ønsker det. Dette kan være kjekt for å kunne styre hvem som skal ha tilgang, for eksempel kun de ansatte i bedriften.


Front-end

Vi bistår gjerne med å konvertere skisser til ferdig HTML og CSS. Dette kan være nyttig dersom du ønsker å benytte en egen CMS eller vil teste nettsiden som en prototype.

Flere års erfaring har lært oss å se på skisser med designerens blikk. Dermed vil resultatet bli slik du ønsket at det skulle være og du unngå overraskelser med at elementer blir flyttet eller forandret. Vi er åpne for at du leverer designet på det formatet du liker best, og tar gjerne imot PSD, JPG, PDF, eller hva med AI?